Βιογραφικό
 
Χορογραφίες - Workshop 
 

Χορογραφίες

2011 Χορογραφία της τραγωδίας Άλκηστις του Ευριπίδη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Τηλέμαχου Μουδατσάκη, Festival d'Avignon OFF 2011.

2007 Παραγωγή VideoDance με τίτλο «Passage», το οποίο προτάθηκε για συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό ‘Just Jerusalem Competition’ που διοργάνωσε το Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ).

2004 Παραγωγή Video dance, το οποίο βραβεύθηκε και επιδοτήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Video Dance Θεσσαλονίκης.
Ιδέα και χορογραφία για video dance με τίτλο: τρεις φορές παραγωγή για την χορευτική ομάδα ‘’Πρόσχημα’’, σε συνεργασία με τον Σ. Σταυρίδη αρχιτέκτονα, Λέκτορα στο ΕΜΠ, τον Γ. Λεοντάρη σκηνοθέτη, Λέκτορα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και τον Ε. Κοκκόρη, συνθέτη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή στο ωδείο Φ. Νάκκας. Συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

1999-2003 Χορογραφίες για τα Galas της Πανελλήνια Ένωση Δασκάλων Χορού

1997-1999 Καλλιτεχνική Διευθύντρια και Χορογράφος της Ομάδα Χορού "ON STAGE"

1998 Χορογράφος της θεατρικής παράστασης "Η αγάπη της αηδόνας",
Θέατρο Ιλίσια, Αθήνα

1997 Χορογράφος της τελετής έναρξης των αγώνων του 6ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, Αθήνα

1997 Χορογράφος της θεατρικής παράστασης Φάντο και Λις,
Θέατρο Τεχνοχώρος, Αθήνα

1992-1993 Χορογράφος της Ομάδα Χόρου «Πρόσκαιρη Σύνθεση»
στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών και στο Ανοικτό Θέατρο, Αθήνα.

Workshop

2011 «Teaching creative dance within Theatre Drama Education for schools in Theatre Department at the university level», 18-20 Ιουλίου 2011, στο Miriam college, Manila Phillipines, στο 1st Philippine International University Theatre Association, Festival/conference/workshop “Strengthening university Theatre: Cultural traditions enriching contemporary theatre” με την συνδιοργάνωση του International University Theatre Association και του Miriam College υπό την αιγίδα του International Theatre Institute.

 

 

 
Katia Savrami © 2006 | Images: Stelios Baklavas
created by Nidus