Βιογραφικό

Επιμέλεια Κίνησης Θεατρικών Έργων – Χορογραφίες και projects

2020 Συμμετοχή ως performer στο project της Έφης Χαλυβοπούλου, Associate Professor, Head of Visual Arts and Art History, Deree- The American College of Greece, με τίτλο «Nuances OF Abstraction and the Moving Image», στο Faculty Resource Network, NYU, Scholar- in –Residency Programme.

 2018 Χορογραφία/Κίνηση στο project «Theatron: The way it all begun», σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, μουσική Νίκου Ξανθούλη, σκηνικά Κωνσταντίνου Ζαμάνη, που παρουσιάστηκε στο Θέατρο της Δώρας Στράτου στις 21-25-26-27 Οκτωβρίου. Εταιρία παραγωγής Postscriptum ΕΠΕ.

2016 Επιμέλεια κίνησης στο έργο Ποιο σώμα; των Ελένης Κοσμά και Κορίνας Κονταξάκη, σε σκηνοθεσία Μενέλαου Καραντζά. Πρώτη παρουσίαση: Λευκωσία, Οκτώβριος 2014. Επαναπαρουσίαση στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα, Μάιος-Ιούνιος 2016, στα πλαίσια του Δεύτερου Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου -Διαρκείας Νεοελληνικού Έργου 21ου αιώνα, με Καλλιτεχνική υπεύθυνη τη Λεία Βιτάλη.

2015 Χορογραφία στο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη Πόρτες, σε σκηνοθεσία Αυγουστίνου Ρεμούνδου. Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Μάιος-Ιούνιος, στα πλαίσια του Πρώτου Φεστιβάλ Ελληνικού Θεάτρου, με Καλλιτεχνική υπεύθυνη τη Λεία Βιτάλη.

2013 Επιμέλεια κίνησης στο έργο της Χρύσας Σπηλιώτη Το μάτι της τίγρης, σε σκηνοθεσία Σοφίας Διονυσοπούλου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αναγνώσεις 2013», Εθνικό Θέατρο, επιμέλεια: Σίσσυ Παπαθανασίου.

2012 Επιμέλεια κίνησης στο έργο του Δημήτρη Δημητριάδη In senso, σε σκηνοθεσία Εμμανουήλ Κουτσουρέλη, 17-26 Σεπτεμβρίου, Θέατρο Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη.

2012 Επιμέλεια κίνησης και εκτέλεση παραγωγής στο έργο του Ανδρέα Στάικου, Άλκηστις και όνειρα γλυκά, που διοργάνωσε το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών με την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στα πλαίσια των επίσημων καλλιτεχνικών δρώμενων για την Αφή της Ολυμπιακής Φλόγας, στην Ολυμπία 12-14 Μαΐου  και παράσταση στο Θέατρο Απόλλων με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

2011 Χορογραφία στην τραγωδία Άλκηστις του Ευριπίδη, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Τηλέμαχου Μουδατσάκη, Festival d’ Avignon OFF 2011. Παρουσιάστηκε από 20 έως 31 Ιουλίου στο θέατρο Άλμπατρος στην Αβινιόν, Γαλλία.

2007 Παραγωγή Video Dance με τίτλο “Passage”, το οποίο συμμετείχε στον Διεθνή Διαγωνισμό “Just Jerusalem Competition”, που διοργάνωσε το Massachusetts Institute of Technology (MIT). 2004 Παραγωγή Video Dance το οποίο επιδοτήθηκε από το Διεθνές Φεστιβάλ Video Dance Θεσσαλονίκης, ιδέα και χορογραφία με τίτλο «Τρεις φορές». Παραγωγή για την ομάδα «Πρόσχημα», σε συνεργασία με τον καθηγητή Σ. Σταυρίδη, αρχιτέκτονα, στο Ε.Μ.Π., τον καθηγητή Γ. Λεοντάρη, σκηνοθέτη,  στο Τμήμα Θεάτρου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και τον Ε. Κοκκόρη, συνθέτη, καλλιτεχνικό διευθυντή στο ωδείο Φ. Νάκας. Συμμετοχές σε διεθνείς διαγωνισμούς και φεστιβάλ.

1999-2003 Χορογραφίες, ανά έτος, για τη συμμετοχή με τη «Σχολή Σαβράμη» στα galas της Πανελλήνιας Ένωσης Δασκάλων Χορού.

1997-99 Καλλιτεχνική διευθύντρια και χορογράφος της ομάδας χορού “On Stage”, με παραστάσεις στο μήνα χορού (Ανοικτό Θέατρο) και στο Κολέγιο Αθηνών.

1998 Χορογράφος της θεατρικής παράστασης «Η αγάπη της αηδόνας», σε σκηνοθεσία Μελίνας Σάρδη, Θέατρο Ιλίσια, Αθήνα,1998.

1997 Χορογράφος της τελετής έναρξης των αγώνων του 6ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Στίβου, Αθήνα, με καλλιτεχνικό διευθυντή τον μουσικό Βαγγέλη Παπαθανασίου.

1997 Χορογράφος της παράστασης «Φαντό και Λιζ», σε σκηνοθεσία Μελίνας Σάρδη, Θέατρο Τεχνοχώρος, Αθήνα,1997.

1992-93 Χορογράφος στην Ομάδα Σύγχρονου Χορού της Ντορίνας Καλεθριανού «Πρόσκαιρη Σύνθεση», στο Θέατρο Κολεγίου Αθηνών και στο Ανοικτό Θέατρο, Αθήνα 1992 και 1993.